• Nuevo
De înaltă Calitate Nou și Elegant Joc de Bar Instrument de Suc de Ejecție Sticla de Bere Capac Creative Deschizator de Cadou Deschizator de Sticle

De înaltă Calitate Nou și Elegant Joc de Bar Instrument de Suc de Ejecție Sticla de Bere Capac Creative Deschizator de Cadou Deschizator de Sticle

valorizări:
RON 10.72

Suma
Tova está disponible


E preferata noastră timp de zi, beer ' o ' clock, și avem accesoriul perfect pentru a face acest moment special chiar mai interesant! Se numește Pac Zappa și dublă funcționalitate vă permite să deschideți beri și de a trage capacele de sticle. Ca sticle goale, le linia de sus avea urmări și de foc!
Deci, data viitoare când vrei să deschizi o bere uita standard deschizator de sticla si alege Pac Zappa în loc. Mai mare decât în mod normal deschizator de sticle oferă mai multă aderență și deține coroana de metal în loc de o dată eliminat, toate cu un efort minim. Mare distracție doar pentru ardere sau chiar folosind ca un joc de băut, Pac Zappa poate trage peste 5 metri!
Caracteristicile Produsului
Răutăcios deschizator de sticle
Cu cheie inel de fixare
Dubleaza ca un capac de sticla launcher
Poate de foc de peste 5 metri!
Ideal ca un nou joc de băut, spărgător de gheață sau doar prieteni enervant
Măsuri aprox. 5*12cm
Acest produs este în prezent doar orange
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
NOTA 1 : s-ar putea fi ușor diferența de culoare, pentru că de setările monitorului.
NOTA 2 : Cu diferența în metoda de măsurare, vă rugăm să permiteți 1-3 cm în mărime de abatere
Vă mulțumesc!Satisfacția DUMNEAVOASTRĂ și de sprijin noastre sunt pasi inainte

Despre mărfuri

Tip:
Vase De Piese
Material:
Plastic
Caracteristică:
Eco-Friendly
certificare:
FDA
Plastic Tip:
PC
Vase De Piese Tip:
Mânere & Butoane
Numărul De Model:
deschizator

Bunurile similare din categorie

Nuevos productos

Todos nuestros clientes prefieren no perderse los mejores productos y ventas, pero ¿y usted? No te pierdas lo mejor que puedes comprar ahora. Cualitativa y confiable de un vendedor confiable.