• Nuevo
Suport EE 30*50cm Masina/Van Izolare fonică Izolare 5mm Spuma cu Celule Inchise izolare Fonică Accesorii Auto Vânzări la Cald

Suport EE 30*50cm Masina/Van Izolare fonică Izolare 5mm Spuma cu Celule Inchise izolare Fonică Accesorii Auto Vânzări la Cald

valorizări:
RON 17.72
RON 16.00 -10 %

Suma
Tova está disponible


Descriere : Acest ușor pentru a instala masina de izolare fonica spuma este ideal pentru acoperisuri, usi, pasajele rotilor, pornire și de a tabletei aplicații. Odata montat acest produs va îmbunătăți calitatea plimbare în vehicul prin reducerea zgomotului motorului, anvelope văita, zgomotul de rulare, zgomotul produs de vânt și va îmbunătăți în mod semnificativ ansamblu de vehicule rafinament și calitate a sunetului. Precum și de a îmbunătăți vehiculul acustica această înaltă performanță spuma cu celule inchise se va asigura vehiculul dumneavoastră rămâne mai rece în timpul verii și cald în timpul iernii, ceea ce face călătoria mai confortabilă. De înaltă calitate adeziv susținută negru cu celule închise din spumă de izolare Ridicat de reducere a zgomotului și proprietăți de izolare termică Utilizate de către producătorii de vehicule de lux Excelent pentru etanșare împotriva apei și a aerului pătrunderea Extrem de compresibile spumă cu celule închise formulare Ușor "se taie, se curata si aplica" montaj rezistent la Apă Produs Ignifug Dimensiuni : Dimensiuni : 50cm x 30cm Nominală Grosime : 5mm Tipic de Stabilitate la Temperatură : -40°C la +100°C Aplicatii : izolarea fonică și izolare termică cu spumă pentru utilizare în vehicule interior și exterior. Potrivit pentru izolarea următoarele aplicații : Boot, arc de roată, panourile de caroserie, podea, sub scaun, podea, interior perete despărțitor. De asemenea, ideal pentru etanșarea împotriva aerului și pătrunderea apei, precum și anti-squeak aplicații. Pachetul include : 1buc 50cm x 30cm
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.

Despre mărfuri

Tip:
Izolate Fonic Bumbac
Plasarea:
Ușa mașinii,Portbagajul,Șasiu,Capota,Coada de Acoperire,Acoperiș
Nume De Brand:
EE suport
Material:
Butil Cauciuc Și Materiale Polimerice Sintetice

Bunurile similare din categorie

Nuevos productos

Todos nuestros clientes prefieren no perderse los mejores productos y ventas, pero ¿y usted? No te pierdas lo mejor que puedes comprar ahora. Cualitativa y confiable de un vendedor confiable.