• Nuevo
Fluke milioane de metri F17B F15B siguranțe siguranțe 1000V 10A 10x38

Fluke milioane de metri F17B F15B siguranțe siguranțe 1000V 10A 10x38

valorizări:
RON 100.00

Suma
Tova está disponible


1 facem fiecare tranzactie cu onestitate. Toate produsele pe care le oferim sunt de inalta calitate, cu preț scăzut.
2. Toate prețurile marcate în magazinul nostru sunt prețuri en-gros și nu includ taxe sau cheltuieli de transport. Prețurile de probe sau cantitate mică de produse sunt în mare volatilitate uneori diferite sufixe pachete sau marci de IC sunt la prețuri diferite. Contactați-ne dacă sunteți în îndoială.
3 Dacă aveți o cantitate mare de orders Please sa ne contactati pentru a negocia pretul
Primirea de 4.După goods If nostru este mistake We va corecta nostru mistakes Please să ne contactați înainte de a supune litigiile.
5. Feedback : feedback-ul este foarte important pentru noi, va rugam sa lasi un 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru și itemsor pls contact cu. Dacă există unele probleme cu produsele noastre.vom rezolva cat mai repede posibil.
6 Dacă sunt mai multe modele va rog remarca articol Nr. ai nevoie dupa plata.

Despre mărfuri

Tip:
Siguranța Decupaj
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
Standard

Bunurile similare din categorie

OR15 siguranța 10X38 pentru siguranțe fuzibile, ceramică tub 0.5A1A ~ 10A ~ 32A 40A 500V RT18 RT14

RON 43.20

Vă rugăm să rețineți că, " cap " din această listă conține diverse modele este de a vă oferi mai multe opțiuni Vă rugăm să alegeți una de dorit & a lăsat un mesaj atunci când a verifica afară pentru a specifica ce modle ai vrea!!!!Ca un vanzator cinstit vom dedica noi înșine pentru a oferi cele mai bune produse si servicii...

Nuevos productos

Todos nuestros clientes prefieren no perderse los mejores productos y ventas, pero ¿y usted? No te pierdas lo mejor que puedes comprar ahora. Cualitativa y confiable de un vendedor confiable.