• Nuevo
Lea B de Tip Casetă de Depozitare din Plastic cu sistem de Blocare pentru Bijuterii, Repararea Instrument de Piese, Emiterea de Carduri, Momeala, Șuruburi, Butonul

Lea B de Tip Casetă de Depozitare din Plastic cu sistem de Blocare pentru Bijuterii, Repararea Instrument de Piese, Emiterea de Carduri, Momeala, Șuruburi, Butonul

valorizări:
RON 7.96
RON 6.00 -25 %

Suma
Tova está disponible


Cumpărătorii ruși, vă rugăm să furnizați numele complet! Numele complet este numele tau + numele tatălui + numele de familie.
Notificare :
Acest preț unitar este pentru 1 bucata cutie de depozitare , va oferim 3 opțiuni pentru a selecta, modelele lor sunt B-S, B-M, B-L, te rog, uită-te la fotografie și selectați modelul pe care doriți.
Caracteristici :
Material : Nr. 5 din Plastic (PP), 100% de brand nou. 1. Non-toxic, picătură rezistență, rezistență la impact, flexibilitate; 2. Ursul ulei, sigilate, rezistenta la temperaturi ridicate, greutate de lumină; 3. Capacitatea de Anti-coroziune, nu cu acid și alcaline reacție; 4. efect de izolare este bun, blocabile; 5. Anti-UV. Toate imaginile sunt fotografii reale : Notă despre livrare :
Timpul de expediere mulți țară normală este de 7 - 39 zile lucrătoare (Rusia 10 - 60 de zile lucrătoare, Brazilia 25-80 zile lucrătoare ), cu excepția sărbătorilor.
Cu toate acestea, care de transport de model ai alege, te rog, ai încredere în noi, vom alege cel mai bun de transport de model și trimite articol în termen de 2 zile (cu excepția sărbătorilor) după confirmarea plății. Veți primi pachetul la timp.
Tu ar trebui să fie responsabil pentru plata taxelor vamale și vamale clar dacă există tarife.
NOTĂ :
ORICE DETERIORARE ÎN TIMPUL INSTALĂRII NU ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ ȘI NU ESTE ACOPERITĂ DE GARANȚIE. VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI COMPATIBILITATEA ÎNAINTE DE CUMPĂRARE.
Feedback : Vom face tot posibilul să te las solicita feedback-ul pozitiv în semn de apreciere pentru achiziție. Dacă pentru orice motiv nu sunt probleme cu produsul sau serviciile noastre, vă rugăm să faceți un efort pentru a ajunge la noi, astfel încât să putem rezolva problema pentru tine. Feedback-ul este cel mai important activ pe Aliexpress la un vânzător și ne străduim să avem o perfectă feedback de la fiecare client. Deci, dacă ceva nu este pe placul dumneavoastră, vă rugăm să ne dea o șansă de a face lucrurile bine.

Despre mărfuri

Tip:
cabinet
is_customized:
Yes
Dimensiune:
S, M, L
Numărul De Model:
Secolul Al B
Material:
Plastic

Bunurile similare din categorie

Nuevos productos

Todos nuestros clientes prefieren no perderse los mejores productos y ventas, pero ¿y usted? No te pierdas lo mejor que puedes comprar ahora. Cualitativa y confiable de un vendedor confiable.