• Nuevo
Peter Khanun De Calitate De Top De Brand Design Alb Pană De Rață Gât De Îngrijire A Sănătății Perna Bumbac Permite Pană Să Respire 007

Peter Khanun De Calitate De Top De Brand Design Alb Pană De Rață Gât De Îngrijire A Sănătății Perna Bumbac Permite Pană Să Respire 007

valorizări:
RON 329.44
RON 115.00 -65 %

Suma
Tova está disponiblePeter Khanun De Calitate De Top De Brand Design Alb Pană De Rață Gât De Îngrijire A Sănătății Perna 100% Bumbac Permite Pană Să Respire 007 Amabilitate Memento 1.Manual de măsurare a 3-6cm de eroare/greutate de 0,1-0,3 kg este admisibilă 2.Dacă vrei o altă dimensiune,vă rugăm să ne contactați 3.Altă țară dimensiune este diferit ,vă rugăm să verificați înainte de a cumpăra 4.Din cauza transportului pe distanțe lungi problemă,Produsele vor fi un pic ori ,nu atât de plat ca imagine,dar nu afectează Utilizarea 5.Nici o vânzare cu amănuntul,dacă doriți ca darul sau de vânzare din nou, vă rugăm să cred despre ambalare problema. 6.Pentru a va oferi cel mai bun pret si transport rapid, coletul va fi ambalat în vid (pentru a salva de volum), după ce primi pachetul, vă rog, deschideți-l și pune-l pe pat, se va recuperare ca fotografie. 7.Fr ee de transport nu înseamnă că nu este nevoie să plătească bani în plus, comenzile ar putea avea nevoie pentru a șterge vamale în țara dumneavoastră, vă rugăm să verificați dacă comanda dvs. va atrage costuri suplimentare importante taxe, impozite sau alte c ustoms realted taxe, vanzatorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră. Produse Show Compania Scena
1. Simt încrezători să ne plătească prin intermediul Ali Express Escrow prin Visa, Master Card,QIWI,Western Union,și Transferuri Bancare.Susținem, de asemenea, global alte plăți.
2. Plata este eliberat numai la noi după ce confirmați că ați primit bunurile.
3. Vom accepta cere o reducere, atunci când doriți să faceți o comandă mare.
1. După primirea coletului,se lasă 5 stele feedback-ul cu produsul in decurs de 2 săptămâni,va vom oferi $1-3 reducere în vine comanda.
2. Dacă aveți orice întrebări de la primirea produsului,vă rugăm să ne contactați,vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.
3. Avem o marjă de eroare de ± 1cm,toate produsele sunt parte măsurători.
4. Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului.
deoarece monitoarele pot fi o ușoară diferență de culoare. Notă
1.Datorită personalizate problema. întotdeauna ne declare valoarea de 10 dolari sau 20 de dolari ca Probă.
2.Din cauza transportului pe distanțe lungi, produsele nu vor atât de plat și de frumoasă ca în poze.
3.Din cauza transportului pe distanțe lungi,nu există nici o vânzare cu amănuntul, dacă ai de vânzare din nou sau ca cadou plz. cred că despre ambalare problema.
4.De la site-ul de urmărire "livrat",dar tu nu ai,de ce? în biroul local,nu este nevoie pentru a deschide disputa,să ne contactați în primul rând.

Despre mărfuri

Dimensiune:
50X75CM, 50X80CM, 65X65CM, 80X80CM, 60X60CM, 90X90CM
Parte:
Gât
Numărul De Model:
HY-BDP-007
Utilizarea:
Corpul,Lenjerie De Pat
Tesatura Conta:
40
Caracteristică:
memorie
Greutate:
1-1.5 kg
Nume De Brand:
Peter khanun
Forma:
dreptunghi
Material:
100% Bumbac
clasa:
clasa a
numărul de thread:
233TC
Umplere:
Pană De Rață

Bunurile similare din categorie

Nuevos productos

Todos nuestros clientes prefieren no perderse los mejores productos y ventas, pero ¿y usted? No te pierdas lo mejor que puedes comprar ahora. Cualitativa y confiable de un vendedor confiable.